Epic Games'in dördüncü yeni ücretsiz oyunu belli oldu! Para verip alanlar pişman oldu, sadece bugün için ücretsiz oluyor

Epic Games yepyeni bir kampanya sürecine girdi ve ocak ayına kadar pek çok ücretsiz oyun sunmaya başladı. Bu kapsamda ücretsiz sunduğu dördüncü oyun da açıklandı. Peki, ücretsiz olarak sunulan bu oyunun ismi ne oldu?
19 Aralık 2022 , Pazartesi

Epic Games başlattığı kampanyayla birlikte bir süredir ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. 15 gün boyunca her gün yepyeni oyunlar sunan Epic Games, bu kapsamda kısa bir süre önce normalde 25 TL değerinde olan Costume Quest 2’yi ücretsiz bir şekilde sundu. Şimdi de dördüncü oyun açıklandı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Her gün ücretsiz oyun veriyor

Bir süredir yeni bir kampanya sürecine giren Epic Games, ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. 15 gün boyunca her gün yeni yeni oyunlar sunmaya devam ederken, kısa bir süre önce bir oyunu daha ücretsiz bir şekilde verdi. Son olarak ücretsiz verilen dördüncü oyun da belli oldu. Her gün yeni oyun vereceğini açıklayan Epic Games’in başlattığı bu kampanyanın ocak ayına kadar devam edeceği biliniyor. Peki, dördüncü oyun hangisi oldu?

Dördüncü ücretsiz oyun belli oldu

Epic Games’in 15 gündür sunduğu bu ücretsiz oyun kampanyası kapsamında dördüncü oyun da belli oldu. Kısa bir süre önce normalde 25 TL değerinde olan Costuma Quest 2’yi ücretsiz bir şekilde sunan Epic Games, şimdi de dördüncü oyununu açıkladı. Epic Games Sable oyununu ücretsiz bir şekilde kullanıma açtı. Epic Games’in ücretsiz dördüncü oyunu normalde 39 TL değerinde olurken, bu kampanya kapsamında ücret bir şekilde sunuldu. Sable açıklama sayfasında oyunun, uzay gemisi kalıntılarından, antik yapılardaki çöllere, büyüleyici manzaralara kadar pek çok maceraya uzandığı bir hikayeye yer verildiği yazıyor.

Epic Games’in sunduğu Sable oyunu satışa 39 TL’den çıkmasına rağmen bu kampanya kapsamında olduğu için ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor. Oyunca pek çok maceraya uzanan bir hikaye olduğu için şimdiden birçok kişinin dikkatlerini üzerine çekti.

Güvenliğinizi Sağlayın: Dayanıklı ve Ekonomik Estetik Bekçi Kulübeleri
Kardeş Eli ile kurban bağışı
Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri