FOX TV'de yaprak dökümü! Birbirinden ünlü isimlerin olduğu 3 dizi birden final yapıyor

2023 yılında yeni dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan FOX TV ekranlarında üç dizi birden final yapma kararı aldı. Bu sene final üstüne final yapan dizilerin ardından şimdi de 3 dizi daha FOX TV ekranlarına veda edecek. Peki, final kararı alan diziler hangileri?
20 Aralık 2022 , Salı

FOX TV ekranlarında yayınlanan dizilerden bazıları beklenen reytinglerin gelmemesi durumunda arka arkaya final yapma kararı almışlardır. 2023 yılında yeni dizilerle izleyici karşısına çıkmak isteyen kanalda, aralık ayı itibariyle 3 dizi daha final kararı aldı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Bir Peri Masalı ekranlara veda ediyor

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Bir Peri Masalı dizisinin 13. bölümüyle ekranlara veda edeceği öğrenildi. Başrollerinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in yer aldığı dizi 27 Aralık 2022 Salı akşamı ekranlara veda edecek. Dizi yayınlandığı ilk bölümlerde izleyicileri ekran başına kilitlerken, daha sonradan senaryonun ilgi görmemesiyle birlikte reytingler düştü. Beklenen reytinglerin gelmemesinin ardından dizinin final kararı aldığı biliniyor.

Darmaduman dizisinden final kararı

FOX TV ekranlarına veda edecek olan Bir Peri Masalı dizisinin ardından Darmaduman adlı gençlik dizisi de ekranlara veda etme kararı aldı. Başrollerinde; Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora gibi başarılı isimler yer alırken, Nur Fettahoğlu, Necip Memili gibi usta oyuncular da yer alıyor. ‘Beverly Hills’ adlı bir döneme damga vuran Amerikan dizisinden uyarlama olan Darmaduman dizisi de beklenen reytingleri yakalayamadı ve final kararı aldı. Darmaduman dizisi 9. bölümüyle birlikte FOX TV ekranlarına veda edece. Dizinin final bölümü 24 Aralık 2022 Cumartesi akşamı son kez izleyici karşısına çıkacak.

Tozluyaka dizisi de veda ediyor

Bir Peri Masalı, Darmaduman dizilerinin ardından Tozluyaka dizisi de ekranlara veda etme kararı aldı. 25 bölümdür izleyici karşısına çıkan ve yayınlandığı ilk bölümlerde dikkatleri üzerine çeken Tozluyaka dizisi 25 Aralık 2022 Pazar akşamı son defa izleyici karşısına çıkacak. Bir Peri Masalı, Darmaduman ve Tozluyaka dizileri 2022 yılının son günlerinde ekranlara veda edecek.

Güvenliğinizi Sağlayın: Dayanıklı ve Ekonomik Estetik Bekçi Kulübeleri
Kardeş Eli ile kurban bağışı
Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri