Herkes istiyordu sonunda geldi! WhatsApp'ta dertleri dindirecek güncelleme! Android ve iOS kullanıcıları dikkat

WhatsApp, uygulamada geliştirdiği yeniliklerle kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Fakat bu kez getireceği yeni özellik sohbet bölümünü oldukça zenginleştirecek. WhatsApp, bundan sonra Android ve iOS kullanıcılarına en fazla 32 kişinin bir görüntülü sohbete katılmasına olanak tanıyacak.
19 Aralık 2022 , Pazartesi

WhatsApp, yeni bir güncelleme ile görüntülü sohbet katılımcı sayısını 32'ye çıkardığını duyurdu.

Dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma platformu WhatsApp yeni bir özelliği duyurdu. WhatsApp, bir dizi özelliği test ettikten sonra, 2022'nin sonlarına doğru kullanıcılarını memnun edecek bir özelliği daha etkinleştirdiğini açıkladı.


Bu kapsamda WhatsAp'ta, artık aynı anda 32 kişiye kadar görüntülü görüşme yapılacak. Böylelikle şirket, bu alanda rakip Signal ve Telegram uygulamalarına bir adım daha yakın olmayı başardı.

WHATSAPP'TA ARAMALAR ARTIK 32 KİŞİYİ DESTEKLEYECEK

2022'nin sonunda WhatsApp'a yeni özellikler geliyor. Görüntülü sohbet şu anda 32 kişiyi desteklemektedir. Tıpkı sesli aramalar sırasında yapıldığı gibi, kullanıcılar cep telefonlarından eskisine göre 4 kat daha fazla yani 32 kişiye kadar görüntülü arama yapabilecekler.


WhatsApp'a göre görüntülü aramalar için resim içinde resim özelliğinin 2023'te iOS kullanıcılarına da sunulması gerekiyor. Bu özellikle birlikte WhatsApp'ta görüntülü görüşme yapıldığı sırada diğer uygulamalar da kullanılacak.

Güvenliğinizi Sağlayın: Dayanıklı ve Ekonomik Estetik Bekçi Kulübeleri
Kardeş Eli ile kurban bağışı
Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri