Twitter'a yasak geldi! Bundan sonra yapılamayacak... Elon Musk'tan yeni yasaklar peş peşe geliyor: Kullanıcılar üzgün

Twitter yeni bir ilke imza attı. Yeni kararını açıklayan uygulama rakip sosyal medya uygulamalarından paylaşılan linklerin engellendiğini belirtti. Uygulama üzerinden link paylaşımı yapan kişilere cezai işlem uygulanacağı ifade edildi. İşte Twitter’ın yeni karar…
20 Aralık 2022 , Salı

Sık sık gündemde yer alan Twitter yeni bir karar aldığını duyurdu.Dünya çapında en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Twitter platform üzerinden link paylaşımının yasaklandığını belirtti. Twitter kullanıcılarının Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Nostr ve Post platformlarının linklerini paylaşamayacağı duyuruldu. İşte Twitter’ın yeni karar…

TWİTTER'IN YENİ KARARI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Alınan yeni kararlar doğrultusunda diğer sosyal medya platformlarına ait linklerin Twitter üzerinden paylaşılamayacağı belirtildi. Hem tweet hem de hesap düzeyinde ihlal yapılması durumunda cezai işlem uygulanacağı açıklandı. Cezai işlemler kapsamında ilk önce tweetin silinmesi istenirken bu ikaza rağmen kurallara uymayan kişilerin hesaplarının askıya alınacağı ve kilitleneceği duyuruldu.

Bu kapsamda Twitter üzerinden kendi Instagram profilinde paylaşan kişiler için de cezai işlem uygulanacağı açıklandı. Yani profil kısmına kullanıcı adını yazarak takip edebilirsiniz gibi ifadelerde ihlal kapsamında yer alıyor.


Bunun gizli yollardan yapılacağını düşünen şirket bunun için de önemli bir adım attı. Bu kapsamda Linktree veya Lnk.bio gibi üçüncü taraf bağlantılarının paylaşımına izin verilmeyeceği açıklandı. Twitter tarafından yapılan açıklama dikkat çekerken kullanıcıların bir çoğunun diğer sosyal medya platformlarında aktif olduğunun altını çizdi. Twitter'ın belirli sosyal medya platformlarının reklam aracı olarak kullanılamayacağını altını çizen Twitter, diğer sosyal medya platformları tanıtmak amacıyla oluşturulan hesap, bağlantı ve kullanıcı adlarını kaldırılacağını duyurdu. Bu kapsamda Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Nostr ve Post gibi platformları ait bağlantılar Twitter üzerinden paylaşılmayacak. Twitter tarafından yapılan açıklamalarda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Herhangi bir sosyal medya platformundan çapraz gönderi içeriğine izin vermeye devam ediyoruz. Yukarıda listelenmeyen sosyal medya platformlarına bağlantı veya kullanıcı adı verilmesi de bu politikayı ihlal etmez.”

Güvenliğinizi Sağlayın: Dayanıklı ve Ekonomik Estetik Bekçi Kulübeleri
Kardeş Eli ile kurban bağışı
Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri