Zaman yolculuğu gerçek mi oluyor, 1938 yılındaki resim akılları baştan aldı! Cep telefonuyla konuşuyor gibi durması görenleri şaşırttı

Zaman yolculuğu birçok bilim-kurgu filmine konu olurken ortaya çıkan görüntüler herkesi hayrete düşürdü. Zamanda yolculuğun yaşanıp yaşanmadığına dair merak edilen detaylar gün yüzüne çıktı. 1938 yılındaki resim akıllara durgunluk verirken zamanda yolculuk mümkün mü? Soruları akıllara geliyor. Zaman yolculuğu gerçek mi oluyor, 1938 yılındaki resim akılları baştan aldı! Cep telefonuyla konuşuyor gibi durması görenleri şaşırttı...
8 Aralık 2022 , Perşembe

Zaman yolculuğuna ilişkin zaman zaman fotoğraf ve video paylaşımları birçok konunun gün yüzüne çıkmasına sebep oluyor. Zamanda yolculuğun mümkün olup olmadığı ya da daha önceden yapılıp yapılmadığı herkesin aklını kurcalayan sorular arasında bulunuyor. Zamanda yolculuğa ilişkin yeni tartışmalara sebebiyet veren bu görüntü ise akılları karıştırdı. 1938 yılında çekilen görüntüye ilişkin sorular gündeme gelmeye başladı.

Bilim- kurgu fillerini aratmayan görüntü tartışmalara yol açtı

1938 yılında yayınlanan bir görüntüye göre bir kadının elinde tuttuğu bir şeyin cep telefonuna benzetilmesi üzerine zaman yolculuğu oldu mu? Soruları gündeme gelmeye başladı. Birçok bilim- kurgu filmine konu olan video görüntüsü zaman yolculuğu teorisini destekledi. 1938 yılında çekilen bu videoya göre kadının elinde tuttuğu eşyanın cep telefonu olduğu iddia edildi.

Kadın, bir eliyle başının yanına kenetlenmiş cihazla, insan kalabalığı içinde yürürken sohbet ederken görülüyor. Daha sonra kamerayı fark eden kadın telefonu hemen aşağıya indiriyor.

1943 yılına ait başka görsellerde bulunuyor

Bu görselde ise 1943 yılında bir adamın elinde cep telefonuna benzer bir cihaz bulunması iddiası kafalarda soru işareti oluşturdu. Gizem 1943'te İzlanda'nın Reykjavík kentinde şüpheli karakterin İkinci Dünya Savaşı sırasında konuşlandırılmış ABD askerlerinin etrafında görüldüğü yere kadar uzanıyor. Buradaki adam açık renkli trençkot giyerken elinde tuttuğu nesnenin cep telefonu olduğu iddia ediliyor. Sosyal medya kullanıcıların büyük bir çoğunluğu da elindeki nesnenin cep telefonu olduğunu iddia ediyorlar. 


Güvenliğinizi Sağlayın: Dayanıklı ve Ekonomik Estetik Bekçi Kulübeleri
Kardeş Eli ile kurban bağışı
Masterchef Yarışmasında Beğeni Rekoru Kıran Gözleme Tarifi! Şefler Sırrını Açıkladı Böyle Harika Oluyor!
Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşte, Kireçleri Ovmanıza Gerek Kalmadan Duşkabin Temizliği Yöntemleri
Bunu yapanın ne ağdaya ihtiyacı oluyor ne epilasyona! İşte sürüldüğü gibi tüyleri döken doğal yöntem
Türkiye'deki Finansal Ürünler: Kredi Kartları, KOBİ Kredileri ve İhtiyaç Kredileri