22 Eylül 2022 18:30 Güncelleme : 22 Eylül 2022 18:30

En fazla emekli promosyon ödemesi İNG Bank'tan geldi! Yetişenler parasını hesabından alacak

En fazla emekli promosyon ödemesi İNG Bank'tan geldi! Yetişenler parasını hesabından alacak

Emeklilerin yüzünü güldüren promosyonlarla birlikte bankaların arasında da büyük bir yarış başladı. Bu yarış devam ederken, ay sonuna kadar süren bu kampanyalarla birlikte emekliler nakit promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler. Bu promosyon ödemelerinde en fazla ödeme sunan ING Bank oldu.

Emeklilere verilen bu müjdeli haberi ardından vatandaşlar da hangi bankanın daha iyi şartları olduğunu araştırmaya başladı. Bankalar arasındaki bu rekabet devam ederken, bu promosyonlarla birlikte kampanyaların ay sonuna kadar sürdüğü de açıklandı. ING Bank en fazla emekli promosyon ödemesi sunan bankalar arasında bulunuyor. Bunun yanında ek promosyon ödemeleri de sunmaktadırlar. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

ING Bank emekli promosyonu

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan emekliler, maaş tutarına göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanmaktadır. Bunun yanında emekli tanıdığını getiren vatandaşlar kişi başına 250 TL ve en fazla 5 arkadaşını getirme koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanmaktadır. Bu şekilde emekli vatandaşlar toplamda 8 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatı yakalıyor. Bankasının kampanyasından; 31 Ağustos ve 30 Eylül 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşterileri faydalanabilecek.

Bankanın promosyon taahhütnamesini imzalayan müşterilerin ek bir koşul olmadan; 1 aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 4.650 TL nakit promosyon alırken, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.800 TL nakit promosyon, 2.500 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenecek.


Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem   Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış