5 Şubat 2022 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:48

Yasak Elma Eda Ece Diziden Ayrılabilir! Bu Olay Resmen Dizi Hayatını Bitirdi

Yasak Elma Eda Ece Diziden Ayrılabilir! Bu Olay Resmen Dizi Hayatını Bitirdi

Her hafta seyircileri ekran başına toplamayı başaran dizi ‘Yasak Elma’da şok gelişmeler devam ediyor. Ünlü Oyuncu Eda Ece’ye ne olacağı merak konusu. İşte detaylar…

Fox TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan ‘ Yasak Elma’da izleyiciyi hayrete düşüren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizide sevilen karakter Yıldız’ın durumundan pek de hoşnut olmayan izleyiciler, diziye ağır eleştirilerde bulunmaya devam ediyor. Eda Ece’nin hayat vermiş olduğu Yıldız karakterinin, dizi içerisinde ikinci planda bırakılmasından hoşnut olmayan dizi severler, bu duruma tepkilerini açıkça belli ettiler. Diğer yandan bu durum ‘Eda Ece, diziden ayrılacak mı?’ sorusunu da akıllara getirdi.

Yasak Elma’da Neler Oluyor?

Uzun süredir Fox TV’nin göz bebeği olan ‘Yasak Elma’ dizisi, son zamanlardaki düşüşleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Başrollerde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı dizinin, ilerleyen günlerde final yapıp yapmayacağı tartışılıyor.

Reytingleri ilk zamana göre düşüş yaşayan dizinin, bu durumdan dolayı final yapabileceği söylentilerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Şimdi de dizinin sevilen karakteri Yıldız’ın akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu. Dizi de önceki bölümlere göre daha sönük kalmaya başlayan Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin, diziden ayrılacağına dair bir takım iddialar ortaya atılmaya başlandı. Diğer yandan Eda Ece ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Son Bölümlerde Dizide Neler Yaşanmıştı?

Her bölümüyle ayrı heyecan ve entrika yaşanan dizi, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Ender ve Çağatay’ın evlilik kararı ortalığı karıştırmıştı. Durum böyle olunca Kumru’nun ortada kalmış gibi oldu.

Bu evlilik oyunlarında Yıldız ise Çağatay’dan sonra Doğan ile evlenmişti. Dizide biliyoruz ki Ender karakteri, Doğan’a sırılsıklam aşıktı ve bu durumdan sonra oldukça sarsılmıştı. Entrikalar dizide tabi ki bununla da bitmiyordu. Karakterler arkadan iş çevirmeye ve türlü oyunlar oynamaya hız kesmeden devam ediyor.

Tüm bu hikayenin içerisinde Kumru’nun ise Çağatay’dan hamile çıkması olayların dengesini iyice bozmuş oldu. Kumru, gözyaşları içerisinde Çağatay’a giderek durumu anlattı. Bu son gelişmenin ardından neler olacağı merak ediliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış