11 Kasım 2022 10:05 Güncelleme : 11 Kasım 2022 10:05

Müge Anlı'da nasıl ilişkiye girdiğini anlattı, herkes buz kesti, İşte herkesi utancından kızartan olay

Müge Anlı'da nasıl ilişkiye girdiğini anlattı, herkes buz kesti, İşte herkesi utancından kızartan olay

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok eden bir olay yaşandı. Programda ele alınan Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, müstehcen mesajlar ortaya çıktı. Müge Anlı mesajlar karşısında şok oldu.

Ekranların yakından takip edilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Selim Yalçın Kaya 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başına darbe alarak ölü halde bulunmuştu. Programda ele alınan Selim Yalçınkaya cinayetinde sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Son olarak müstehcen mesajların ortaya çıkmasının ardından Müge Anlı şok geçirdi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Müge Anlı’yı şok eden olay

Günlerdir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni bir gelişme daha yaşandı. 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başına sert bir cisimle vurularak ölü halde bulunan Selim Yalçınkaya cinayetinde sır perdesi yavaş yavaş aralanırken, ortaya çıkan müstehcen mesajlar Müge Anlı’yı şok etti. Ortaya çıkan bu müstehcen mesajların ardından Müge Anlı, mesajları Derya Hanım’a gösterdi. Müge Anlı bu mesajların ardından sinirlerine hakim olamadı ve tepkisini gösterdi.

Selim Yalçınkaya cinayetinde ortaya çıkan müstehcen mesajların ardından Müge Anlı; “senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim. Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak… Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Müge Anlı’yı şok eden olay

Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı

Müge Anlı’nın bu konuşmasının ardından Derya Hanım; “Ben eşimle her şeyi konuşabiliyordum, o da bana konuşuyordu aynı şekilde” ifadelerini kullanarak kendini savundu. Derya Hanımın bu konuşmalarının ardından Müge Anlı daha da sinirlendi ve bir daha tepki gösterdi. Anlı; “Kusura bakmayın ama bir karılığın, kocalığın, arkadaşlığın da bir sınırı vardır. İnsan kocasına bunları nasıl yazar kızım? Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana? Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana? Naptın bugün işte diye konuşulur da başkası bana bunu bunu yaptı diye yazılır mı?” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı

Etiketler

Gündem   Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış