11 Ekim 2022 12:03 Güncelleme : 11 Ekim 2022 12:04

Müge Anlı ilk kez paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Müge Anlı'nın mı yoksa Merve Boluğur'un mu gelinliği bakın daha çok beğenildi?

Müge Anlı ilk kez paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Müge Anlı'nın mı yoksa Merve Boluğur'un mu gelinliği bakın daha çok beğenildi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert sunucusu Müge Anlı uzun zaman sonra bekarlığı veda ederek Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Fakat Müge Anlı'nın sır gibi saklanan düğün ve nikah görüntüleri merak konusu olmuştu. Müge Anlı'nın o paylaşımı yeni evlenen Merve Boluğur'u bile kıskandırdı.

Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları gizli tutulmuştu

Ekranların sevilen yüzlerinden olan, hatta evimizin kızı olarak tabir edilen güzel sunucu Müge Anlı geçtiğimiz aylarda canlı yayında sevenleriyle müjdeli haberi canlı canlı paylaşmıştı. Daha önce Burhan Akdağ ile evlilik yaşayan ve Lida adında güzel bir kızları olan Müge Anlı, tekrar evleneceğinin müjdesini verdi. Aynı zamanda  güzel sunucunun sosyal medyadan paylaşım yaptığı çiçeklerin gizemli sahibi de ortaya çıktı. En merak edilen ise yılın düğünü olarak adlandırılan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun düğün törenleri oldu. Davete birçok ünlü katıldı. Fakat maalesef görüntüler medya ile paylaşılmadı. 

Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları gizli tutulmuştu

Merve Boluğur'u görünce hemen paylaştı

Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla herkesi şok etti. Bu süreci gizli tutmak istediklerini, adına açılan sahte hesapların kapanması işlemlerinden sonra görüntülerin paylaşılacağını belirtmişti. Aylar sonra Müge Anlı'dan herkesi şaşırtacak bir paylaşım geldi. Yeni evlenen ve gelinliği herkes tarafından çok beğenilen Merve Boluğur'u bile Müge Anlı'nın olay paylaşımı sönük bıraktı. Yılın gelini olarak nitelendirilen Merve Boluğur'u gölgede bırakan Müge Anlı bakın İnstagram adresinden ne yaptı?

Merve Boluğur'u görünce hemen paylaştı

Müge Anlı mı Merve Boluğur mu daha güzel?

Sosyal medya adresinde profil fotoğrafında değişiklik yapan Müge Anlı, beyazlar içinde kuğu gibi süzüldüğü gelinlikli fotoğrafını paylaştı. Herkesi kendine hayran bırakan güzelliğine övgüler yağdı. Geçte olsa hayranlarının merakını gideren Müge Anlı'nın, gelinlik seçimi ise herkesi şaşırttı. Biraz daha resmi bir gelinlik tercih derken, ünlü sununun gelinliğinin karakterini tam olarak yansıttığı konuşuluyor. Yeni evlenen Merve Boluğur'un gelinliği gündemden düşmezken, bir de ünlü sunucu Müge Anlı'nın tercih ettiği bembeyaz sade gelinliği yarışacak gibi  görünüyor. İşte sevilen evlerin kızı Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenirken evet dediği muhteşem gelinliği... 

Müge Anlı mı Merve Boluğur mu daha güzel?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

3 Yorum Yapılmış
  1. Sevim

    Cok guzelsin muge abla seni cooook seviyoruz

    10-10-2022 16:51
  2. Arzu

    Çok güzelsin sarı civ civ.. ♥️

    09-10-2022 20:37
  3. Handan pektas

    Ben müge anlı derim çok şirin çok güzel tam bir hanımefendi örnek bir evladımız hep mutlu olsun herşey gönlünce olur insallah

    09-10-2022 02:01